ÚJ HÍR:
A felnőtt hittan jövő hétfőn, október 14-én elmarad! Október 21-től a felnőtt hittan kezdési időpontja. 18:30.

A mai vasárnap, Első vasárnap. Délután fél 5.00 órától egy órás Szentségimádás lesz templomunkban.

Október, Szűz Mária hónapja. Így hétköznaponként a reggeli szentmisék után, illetve az esti szentmisék előtt – 17.30 órától – minden nap elimádkozzuk a rózsafűzért.

A tavaly elindított Mária Kegyhelyek látogatását folytatjuk az idei évben is. Októberben a Szűzanya tiszteletére a Márianosztrai Kegyhelyet látogatjuk meg, Kálmán atya lelki vezetésével. A zarándoklat október 12-én szombaton lesz, busszal. A részvételi díj 11 ezer Ft, mely magában foglalja a busz költségeit, a Kegyhely látogatást, és egy finom ebédet.
Jelentkezni a szentmisék után, vagy irodai időben október 6-áig lehet, a részvételi díj befizetésével. Jöjjünk minél többen kérjük égi Édesanyánkat járjon közbe Hazánkért és a világért a Mennyei Atyánál.

Templomunk színes üvegablakai restaurálásra szorulnak. A nap UV sugárzása megrongálta a festéket, ami színessé tette a fehér és sárga katedrál üveget. Az üveg restaurátorok a következő hónapokban – amint a műemlékvédelmi hatóságtól az engedélyt megkapták, – elkezdik a restaurálást. A munkálatok tervezett költsége négyzetméterenként 450.000 Ft. A jövő vasárnap, erre a tervezett felújításra történik a perselyezés. Előre köszönjük a nagylelkűségüket!