1. Kedden – szeptember 17-én – az reggeli 7.00 órai mise Teréz mise lesz.
  2. Szeptembertől új kisministráns csoportot indítunk. A foglalkozások – nagyobbakhoz hasonlóan – heti rendszerességgel lesznek, közösen egyeztetett időpontban. A fiatalok által vezetett foglalkozásokon a cél nem csak a liturgia mélyebb megismerése, hanem egy állandó, összetartó közösség létrehozása is.
    Várunk minden legalább 3. osztályos fiút, aki szeretne ennek részese lenni! Jelentkezni a farkasretiministrans@gmail.com emailcímen (vagy személyesen mise után a sekrestyében) lehet.
  3. Ifjúsági zenés imaórára – Szentségimádásra – várjuk a gimnazista és egyetemista korosztályt, minden hónap első péntekjén, az esti Szentmisét követően, fél 7.00 órára a templomba. Az első alkalom október 4-én lesz.
  4. Plébániai hittan órák a héten megkezdődtek:
    Felnőtt hittan hétfőn 19.00 órától.
    Első áldozásra való felkészítés továbbra is kedden 17.00 órakor és vasárnap 9.00 órai szentmise után.
    Bérmálkozásra felkészítő hittan szerdán 18. 00 órától.
    Az ovis hittan is folytatódik kedden 17.00 órakor.
    Ifjúsági péntek 19.00 órakor.
  5. A felnőtt katekumenek, szentségek (keresztelés, bérmálás) felvételére való felkészítő hittana, keddenként 18. 00 órakor lesz. Kifejezetten, csak felnőttek jöjjenek.
  6. Rászorulók részére lehetőség van plébániánkon, a Karitász csoportunk szervezésekben, iskolakezdési támogatás igénylésére. Érdeklődni lehet Madarassy Andrásnál a arckepfestes@gmail.com email címen.