1. Folytatódnak a templom felújítási/megújítási munkálatai így a hétköznapi szentmisék, augusztus 21-én, 22-én, 23-án (szerda, csütörtök, péntek) a hittanteremben lesznek megtartva. Ebből kifolyólag ismét rendkívüli takarításra hívjuk és várjuk kedves Híveinket augusztus 24-én, szombaton, reggel 9.00 órától, hogy méltó körülmények között tudjuk bemutatni a legszentebb áldozatot itt a templomban este 6.00 órakor. Minden kézre szükség van!
  2. A templomfelújításra rendezett múlt vasárnapi perselygyűjtésünk eredményként 362.540Ft gyűlt össze. Isten fizesse meg áldozatos bőkezűségüket!
  3. Augusztus 20-án, kedden, Szent István államalapítónk ünnepén templomunkban csak reggel 9.00 órakor lesz szentmise. Erdő Péter bíboros úr szeretettel hív és vár mindenkit, a Szent István Bazilikában a 17.00 órakor kezdődő ünnepi szentmisére és az azt követő Szent Jobb körmenetre. Szentbeszédet Aurel Perca bukaresti érsek mond.
  4. Rászorulok részére lehetőség van plébániánkon, a Karitász csoportunk szervezésekben, iskolakezdési támogatás igénylésére. Érdeklődni lehet Madarassy Andrásnál a arckepfestes@gmail.com email címen.
  5. Előre hirdetjük, hogy templomunkban 2024. szeptember 8-án, a vasárnapi 9.00 órai szentmisén tartjuk a tanévnyitó Veni Sancte-t. Kérjük, hogy a gyermekek, hozzák magukkal a szentmisére valamely iskolaszerüket – táska, tolltartó stb. – amelyeket megáldunk, hogy Isten áldása és kegyelme kísérje – az eszközök használatával – a tanulókat, a tanév folyamán.