1. Folyamatban vannak a templom felújítási/megújítási munkálatai. Amint láthatják a kedves Testvérek, az oltár és a tabernákulum mögötti falfelületet már letisztításra került. A többi fal felület tisztítása a jövőhéten folytatódik.

    Ezért előre jelezzük, hogy jövő héten a hétköznapi misék helye az alábbiak szerint lesz: hétfőn és kedden a templomban, szerda, csütörtök és péntek a plébániai hittanteremben. A miserend továbbra is változatlan! Köszönjük megértésüket, támogatásukat és imáikat!
  2. Köszönjük a kedves Testvéreknek, a nagylelkű adakozását, melynek következtében az orgona tervezett felújításához szükséges összeg összegyűlt! Bőkezűségüket Teremtő Istenünk viszonozza áldásával.
  3. Jövő vasárnap, a hónap második vasárnapja, amikor a templom további felújítási munkálataira perselyezünk. A tetőszigetelési munkák feltárása közben, újabb megoldandó problémák merültek fel. Ennek költségei a tervek elkészülte után realizálódik.
  4. Rászorulók részére lehetőség van plébániánkon, a Karitász csoportunk szervezésekben, iskolakezdési támogatás igénylésére. Érdeklődni lehet Madarassy Andrásnál az arckepfestes@gmail.com e-mail címen.
  5. A mai vasárnap, Első vasárnap. Délután fél 5.00 órától egy órás Szentségimádás lesz templomunkban.