1. Május, Szűz Mária hónapja. Ezért ebben a hónapban, hétköznaponként, a szentmisék után elimádkozzuk a Lorettói litániát.
  2. A Bibliai Önképzők Lelkes Csoportja (BÖLCS) május 7-én, 18:30 órai kezdettel tartja következő összejövetelét a hittanteremben.
  3. A házaspárok következő összejövetele, a FAHÁZ, május 10-én, pénteken 21.00 órától lesz a hittanteremben.
  4. Idén, május 11-én, szombaton, lesz a hagyományos Élő Rózsafűzér Zarándoklat, melyben Budapest megtéréséért imádkozunk. Ajánljuk fel imáinkat a zarándoklatot városunkért. Templomunkból két irányban is indul zarándok csoport. Reggel 7.00 órakor van a találkozó és 7.30 órakor indul a menet. Ha tehetjük minél többen vegyünk részt rajta, akár egy rövidebb szakasz felvállalásával. Részletek a hirdető táblán illetve szórólapon a kis asztalon.
  5. Május 11-12-én lehetőség lesz az egyházi hozzájárulás befizetésére a szentmisék előtt és után, templomunk előterében a képviselőtestület tagjainál.
  6. Budapest 100 program sorozat keretében templomunk részletes bejárása és bemutatása lesz. máj. 11-én, szombaton 16.00 órától. A bemutatást F. Dóczi Erika művészettörténész tartja. Közreműködik Balázs Csaba orgonán és Udvardy Mónika hegedűn.
  7. Idén is lehetőségünk van rendelkezni a személyi jövedelemadó 1+1 százalékáról. Ez egy lehetőség, nemcsak a Katolikus Egyházunk, hanem plébániánk támogatására is, a Farkasréti Mindenszentek Nyílt Alapítványon (Adószám: 18228847-2-43) keresztül. Amennyiben módunk van rá, éljünk ezzel a lehetőséggel. Isten fizesse meg nagylelkűségüket!
  8. Amint a kedves hívek észrevehették húsvéttól újra nyitva tartjuk a templom előterét napközben minden nap. Így ismét lehetőség van betérni pár perce Jézushoz egy ima vagy fohász erejéig. Éljünk a lehetőséggel!