1. Csütörtökön, május 2-án, Első csütörtök. Az Oltáregylet 17.00 órától megtartja a szokásos imaóráját.
  2. Péntek, május 3-án, Első péntek. Az esti 6.00 órai szentmise után elimádkozzuk a Jézus Szíve litániát.
  3. Jövő vasárnap, május 5-e, Első vasárnap. Délután 16.30 órától 17.30 óráig Szentségimádás lesz templomunkban.
  4. Jövő vasárnap, Húsvét VI. vasárnapján, a 9.00 órai szentmisén, 15 Elsőáldozásra készülő gyermek veszi magához először Jézust az Oltáriszentségben, és várhatóan sokan jönnek el a hozzátartozók közül. Kérjük a kedves híveket, hogy imádkozzanak értük, és amennyiben módjukban áll, akkor a vasárnapi misehallgatási kötelezettségüknek, egy másik misén tegyenek eleget, május Első vasárnapján.
  5. A házaspárok következő összejövetele, a FAHÁZ, május 10-én, pénteken este 9.00 órától lesz a hittanteremben.
  6. Május 4-én, szombaton a Budapest-rákoshegyi Lisieux-i Szent Teréz-templomban rendezik meg a Teréz Misszió országos találkozóját. A Bruno Thevenin francia lelkipásztor alapította, Lisieux-i Szent Terézről nevezett közösség tagjai a papokért és új hivatásokért imádkoznak naponta. A szervezők a zökkenőmentes lebonyolítás érdekében kérik, az érdeklődők április 27-ig jelezzék részvételi szándékukat. terezmisszio2024@gmail.com  email címen. 
  7. Idén, május 11-én, szombaton, lesz a hagyományos Élő Rózsafűzér Zarándoklat, amelynek útvonala érinti templomunkat is. Templomunktól reggel 7.30 órakor indul a menet. Ha tehetjük minél többen vegyünk részt rajta, akár egy rövidebb szakasz felvállalásával.
  8. Idén is lehetőségünk van rendelkezni a személyi jövedelemadó 1+1 százalékáról. Ez egy lehetőség, nemcsak a Katolikus Egyházunk, hanem plébániánk támogatására is, a Farkasréti Mindenszentek Nyílt Alapítványon (Adószám: 18228847-2-43) keresztül. Amennyiben módunk van rá, éljünk ezzel a lehetőséggel. Isten fizesse meg nagylelkűségüket!
  9. Amint a kedves hívek észrevehették húsvéttól újra nyitva tartjuk a templom előterét napközben minden nap. Így ismét lehetőség van betérni pár perce Jézushoz egy ima vagy fohász erejéig. Éljünk a lehetőséggel!