1. Idén is lehetőségünk van rendelkezni a személyi jövedelemadó 1+1 százalékáról. Ez egy lehetőség, nemcsak a Katolikus Egyházunk, hanem plébániánk támogatására is, a Farkasréti Mindenszentek Nyílt Alapítványon (Adószám: 18228847-2-43) keresztül. Amennyiben módunk van rá, éljünk ezzel a lehetőséggel. Isten fizesse meg nagylelkűségüket!
  2. Előre jelezzük, hogy templomunkban, Húsvét VI. vasárnapján, 2024. május 5-én, a 9.00 órai szentmisén, 15 Elsőáldozásra készülő gyermek veszi magához először Jézust az Oltáriszentségben, és várhatóan sokan jönnek el a hozzátartozók közül. Kérjük a kedves híveket, hogy imádkozzanak értük, és amennyiben módjukban áll, akkor a vasárnapi misehallgatási kötelezettségüknek, egy másik misén tegyenek eleget, május első vasárnapján.
  3. Május 4-én, szombaton a Budapest-rákoshegyi Lisieux-i Szent Teréz-templomban rendezik meg a Teréz Misszió országos találkozóját. A Bruno Thevenin francia lelkipásztor alapította, Lisieux-i Szent Terézről nevezett közösség tagjai a papokért és új hivatásokért imádkoznak naponta. A szervezők a zökkenőmentes lebonyolítás érdekében kérik, az érdeklődők április 27-ig jelezzék részvételi szándékukat, a terezmisszio2024@gmail.com email címen.