Címlap | Blogok | Hirdetések blogja

2022. március 6.

1./ A múlt vasárnapi katolikus iskolák javára rendezett gyűjtés eredményeként 289.800 Ft-ot küldtünk be az érsekségre. Hálásan köszönjük az adományokat.

 

2./ Március 6-tól, hétfőtől megszűnik a maszkviselési és távolságtartási kötelezettség zárt helyen, így a templomban is. Áldozás előtt továbbra is ajánlatos a kézfertőtlenítés. A szentmisében a kiengesztelődéskor a kézfogás vagy békecsók az új misekönyvből a hivatalos liturgia szerint is kimaradt, ezért ezt a továbbiakban is mellőzzük.

 

3./ Az ukrajnai menekültek, illetve a kárpátaljai lakosok megsegítésével kapcsolatos tudnivalókat az előcsarnokban lévő kis asztalon elhelyezett szórólapon találjuk meg.

 

4./ Ebben az évben a járvány miatt kihagyott két év után ismét ünnepélyes ígérettétel lesz Farkasréten a lelki adoptálásra Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepén, március 25-én az este 6 órai szentmisében. Nagy szeretettel várunk minden lelki édesanyát és édesapát, testvért, aki vállalja, hogy kilenc hónapon át imádkozik egy még meg nem született, veszélyben lévő magzatért. (Az ima egy tized rózsafüzér és egy rövid kis ima, amit az ígérettételkor közösen mondunk el először. Lehet ezen kívül is vállalni más jócselekedeteket, de az nem kötelező.) Kérjük, hogy előre jelentkezzen, aki vállalja a lelki adoptálást. Jelentkezni lehet a plakáton megadott email-címen: adoptalas@freemail.hu, vagy a plébániai irodaszolgálaton.

Jelentkezési határidő: március 22. kedd.

 

 

AttachmentSize
Hirdetés, menekültek, 2022-03-06.odt22.94 KB