Címlap | Blogok | Hirdetések blogja

2018. szeptember 9. - évközi 23. vasárnap

1./ A plébániai hittanórák és felnőtt katekézisek ezen a héten elkezdődnek. Az órabeosztást a hirdetőtáblán olvashatjuk.

 

2./ Akik a beavató szentségekben kívánnak részesülni; vagy olyan személyek, akik meg vannak keresztelve, de a többi beavató szentségben még nem részesültek, szeptember végéig jelezhetik ilyen szándékukat. Jelentkezni a plébánia irodáján lehet.

 

3./ Szeptember 15-én, szombaton este 7 órai kezdettel kerül előadásra templomunkban dr. Kozma László: Hit, haza, hivatás c. irodalmi összeállítása. Részletes információ a hirdetőtáblán olvasható.

 

4./ Diákok számára lelkipásztori levél jelent meg, mely az Eucharisztikus gyermek-szövetség plébániai megalakulását tűzte ki célul. Kérjük a diákokat, illetve a szülőket, nagyszülőket, hogy családonként egy-egy példányt vigyenek el a templomban lévő faperselyen elhelyezett lelkipásztori levélből.

 

5./ Holnap, hétfőn este ½ 7 órakor énekes vesperást tartunk a templomban, utána 7 órai kezdettel felnőtt katekézis lesz a hittanteremben.

 

6./ Szeptember 29-én, szombaton lesz a Teréz-misszió XI. országos találkozója a Tisza-vidéki Egyek templomában. A találkozó ½ 10 órakor kezdődik rózsafüzérrel, majd előadás, 11 órakor püspöki szentmise. A délutáni előadás után kb. ½ 4 órakor ér véget a találkozó. Részvételi szándékunkat ezen a héten jelezzük.

 

Hittanórák rendje a 2018/19. tanévben

 

Óvodások: szerda, 17-18 óra, közösségi ház (Hegyalja út 137.)

 

Ált. iskola I. és II. osztály: kedd 17-18 óra, közösségi ház

 

Elsőáldozók: kedd, 17-18 óra, plébániai hittanterem (Hegyalja út 139.)

 

Elsőáldozás után, alsósok: kedd, 18-19 óra, plébániai hittanteremben

 

Bérmálkozók, felsősök: péntek, 19-20 óra, plébániai hittanterem

 

Ifjúsági hittan: péntek 20-21 óra, plébániai hittanteremben

 

Felnőtt katekézis és zsolozsma: hétfő 18.30 templom utána 19-20 hittanteremben

 

Vasárnapi hittan, elsőáldozóknak a 9 órai szentmise után (akiknek a hétköznapi időpont nem felel meg)