Címlap | Blogok | Hirdetések blogja

2017. november 12. – Évközi 32. Vasárnap

1./ A mai vasárnapi szentmisék után a templom előcsarnokában lehetőség lesz az önkéntes egyházi hozzájárulás befizetésére.

 

2./ Hétfőn, az este ½ 7-kor kezdődő énekes zsolozsma után – 7 órai kezdettel – dr. Kozma László irodalmi előadást tart a hittanteremben Az ismeretlen Juhász Gyula címmel, melyre minden érdeklődőt várunk.

 

3./ A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus titkársága Krisztus Király ünnepének előestéjére az egész Kárpát-medencére kiterjedő szentségimádást hirdetett. A kezdeményezéshez plébániánk is csatlakozik. Szeretettel hívjuk és várjuk a kedves híveket november 25-én, szombaton délután 5-től egy órás szentségimádásra. A 2020-as 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra készülve azért imádkozunk, hogy az önmagát érted is feláldozó és az Oltáriszentségben velünk lévő Krisztust felismerjük és egyre jobban szeressük.

 

4./ A Gyermek Jézusról nevezett Marie-Eugene (ejtsd: Mári Özsen) kármelita szerzetest egy éve Avignonban avatták boldoggá. Az idei adventben Bécs után Magyarországon is körutat tesz ereklyéje. Plébániánkon december 10-én, vasárnap a ½ 8-as, 9-es és 11 órás szentmisében lesz közöttünk. E három szentmisén tolmácsolt szentbeszédek hangzanak el a XX. században élt francia szerzetesről.

 

5./ Jövő vasárnap országos templomi gyűjtés lesz a karitász javára.

heti miserend:

AttachmentSize
20171111.docx34.31 KB