Címlap | Blogok | Hirdetések blogja

2012. március 18. –– Nagyböjt 4. Vasárnapja

A mai vasárnap, a ½ 11 órai szentmise keretében kiszolgáltatjuk a betegek szentségét beteg, idős Testvéreinknek. Kérjük, hogy előzetesen végezzék el szentgyónásukat. A betegek kenetében azok is részesülhetnek, akik korábban már felvették ezt a szentséget. A szentség felvételére szíveskedjenek feliratkozni a sekrestyében.

Nagyböjtben péntekenként este ¼ 6 órai kezdettel keresztutat végzünk. A héten pénteken, 23-án a gyermekek keresztútja lesz, melyre hívjuk a gyerekeket.


A Nyugdíjas klub a hétenszerdán, március  21-én délután 3 órától tartja következő összejövetelét a plébániai hittanteremben.Ezúttal a Dávid Katalin Széchenyi díjas művészettörténésszel készült TV-interjút vetítjük le. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

24-én, szombaton a templomi felolvasók lelki napja lesz, délután 4 órától a hittanteremben.

Jövő vasárnap országos templomi perselygyűjtés lesz a Szentföld javára.

Szintén jövő vasárnap, március 25-én a szentmisék után lehetőséget kínálunk az egyházi hozzájárulás befizetésére a templom előterében.

A Városmissziós program keretében templomunkban a jövő vasárnap délután 4-től 6 óráig részleteket olvasnak fel Szent Ágoston önéletrajzi műveiből, a „Vallomások”- ból. Szeretettel hívjuk fiatal és felnőtt híveinket az Egyház egyik legnagyobb szentje tanúságtételének meghallgatására.

Nagyböjti lelkigyakorlatunkat  március 26-, 27- 28- án, az este 6 órai szentmise keretében tartjuk, Papp Tamás, remetekertvárosi plébános atya vezetésével.

Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepén, március 26-án, az este 6 órai szentmise keretében kerül sor a lelki adoptálást vállalók ünnepélyes ígérettételére. A részletekről plakát tájékoztat.

Március 31-én, szombaton délelőtt a gyermekek számára kézműves foglalkozást tartunk a plébánián, délelőtt 10-től 13 óráig.


Elkészültek a megrendelt bérmálási fényképek, vasárnap a sekrestyéből, hétköznap az irodából elvihetők.


Idén augusztus elején Gyulán lesz a Farkasréti Családos Tábor.  Jelentkezni személyesen: G. Erikánál vagy Sz. Borinál, vagy az sekrestyében elhelyezett lapon lehet feliratkozni március 31-ig.