Címlap | Blogok | Hirdetések blogja

2011. február 27. – Évközi 8. Vasárnap
1.    

A mai vasárnap országos templomi perselygyűjtést tartunk a katolikus iskolák javára.

2.    

A héten lesz a márciusi elsőcsütörtök és elsőpéntek. Csütörtökön az Oltáregylet szokásos imaórája délután 5 órától lesz a plébánián. Pénteken a reggeli szentmisét betegeinkért ajánljuk fel. A jövő vasárnap elsővasárnap, délután szentségimádást tartunk.

3.    

Jövő szombaton, március 5-én délután 4 órakor a kisgyermekes családok és fiatal házasok számára ½ órás szentségimádást tartunk, utána beszélgetés lesz a hittanteremben. Ezalatt a gyermekmegőrzésről is gondoskodunk.

4.    

Március 2-án, szerdán, a Nyugdíjas klub rendkívüli összejövetelén az „Amadeus” című filmet tekintjük meg a plébániai hittanteremben, délután 2 órától kb. 5 óráig.

5.    

Előre jelezzük, hogy Mékli Attila atya vezetésével június 23-a, csütörtök estétől június 26-a, vasárnap délelőttig felnőtteknek szóló lelkigyakorlat lesz Balatonfüreden. Részletes program, információ a plébánia irodán illetve szórólapokon található.

6.    

Március 5-én, szombaton lesz a Budai Egyházközségek közös farsangi bálja a Móricz Zsigmond Gimnázium épületében. Jegyek a plébánia irodán is kaphatók, 3500  Ft-os áron.