Címlap | Blogok | Hirdetések blogja

Évközi 26. vasárnap, 2017. október 1.

1./ Október hónap hétköznapjain rózsafüzért imádkozunk: a reggel 7 órai szentmisék után, illetve az esti szentmisék előtt ½ 6 órakor. A közös imádságot a rózsafüzér-társulat tagjai vezetik. Örömmel vennénk, ha ebben a hónapban újabb tagok is jelentkeznének a plébániai rózsafüzér-társulatba.

 

2./ Október 7-én, szombaton Rózsafüzér Királynőjének napján az Uti Madonna kápolnánál szabadtéri szentmise lesz. Délelőtt ½ 11 órakor indulunk gyalog az 53-as autóbusz Mindszenty bíboros téri végállomásától. A 11 órakor kezdődő szentmisére szeretettel hívjuk a családokat, gyerekekkel együtt.

 

3./ Október első vasárnapján ½ 5-től, első csütörtökön pedig ½ 8-tól szentségimádás tartunk a templomban, alatta szentgyónási lehetőséggel.

Első pénteken (6-án) reggel 7-kor és este 6-kor lesz szentmise.

 

4./ Előre hirdetjük, hogy október 13-án, pénteken országos zarándoklat lesz a soroksári templomba, a fatimai jelenés 100. évfordulója alkalmából. A 11 órakor kezdődő szentmisére BKV-járatokkal megyünk (metró, autóbusz).

 

5./ Megjelent az októberi lelkipásztori levél, melyben a rózsafüzér-imáról, ill. a fiataloknak október 18-án, szerdán este 7 órakor tartott „tiszta szerelem” imaestről olvashatunk. A templom belső faperselyén található levélből családonként egyet-egyet vigyünk magunkkal.