Címlap

Blogok

Házasság és család, 7. - 2017.10.16.

1./ A fatimai jelenés 100. évfordulója több ezer hívőt gyűjtött össze a Soroksár-újtelepi Fatmimai Szűzanya tiszteletére épült templom előtti jubileumi szentmisére. Az utolsó fatimai jelenés 100 évvel ezelőtt, október 13-án volt. A fatimai napcsoda centenáriumán a verőfényes napsütés leparancsolta rólunk a kabátot, majd a szentmise alatt vékony fátyolfelhő mintegy hatalmas napernyőt képezett, a kellemes szellő pedig legyezgette az arcokat.

Évközi 28. vasárnap, 2017. október 15.

1./ Kedden a megszokottól eltérően nem reggel 7 órakor, hanem este 6 órakor lesz szentmise, melyet Liseux-i Szent Teréz közbenjárására azokra a szándékok-ra mutatunk be, melyeket egy cédulára írva a hívek bedobtak a Kis Szent Teréz dombormű alatti levélszekrénybe.

 

2./ Szerdán, 18-án, bekapcsolódva az országos programba fiatalok számára ima-estet tartunk. A „Tiszta szerelem imaest” 19 órakor kezdődik a templomba, utána agapé lesz a plébánián. Szeretettel hívjuk és várjuk a fiatalokat.

 

3./ Jövő vasárnap missziós vasárnap, amikor országos templomi gyűjtés lesz a missziók javára.

 

4./ Előre hirdetjük, hogy október 23-án, hétfőn – nemzeti ünnepünk miatt – elmarad az énekes zsolozsma és a felnőtt katekézis is.